Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για Ποιοι είναι οι παράγοντες που επηρεάζουν τη δύναμη του κονιάματος;

Πιστοποίηση
Κίνα Shanghai Honest Chem. Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Shanghai Honest Chem. Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Ποιοι είναι οι παράγοντες που επηρεάζουν τη δύναμη του κονιάματος;
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποιοι είναι οι παράγοντες που επηρεάζουν τη δύναμη του κονιάματος;

Το ξηρός-μικτό κονίαμα έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως σήμερα. Υπάρχει ένας δείκτης δύναμης δεσμών στο ξηρός-μικτό κονίαμα. Από την άποψη φυσικής, όταν θέλει ένα αντικείμενο να συνδεθεί με ένα άλλο αντικείμενο, χρειάζεται το ιξώδες του, το ίδιο πράγμα ισχύει για το κονίαμα. Το τσιμέντο αναμιγνύεται με την άμμο και το νερό για να επιτύχει την αρχική δύναμη δεσμών, και θεραπεύεται έπειτα από τις πρόσθετες ουσίες και το τσιμέντο για να επιτύχει τελικά την απαραίτητη δύναμη δεσμών του κονιάματος. Έτσι ποιοι είναι οι παράγοντες που έχουν επιπτώσεις στη δύναμη δεσμών;

 

Η επίδραση των πρόσθετων ουσιών


Ο αιθέρας κυτταρίνης και η πολυμερής σκόνη είναι αναπόφευκτες πρόσθετες ουσίες στο ξηρό συνδέοντας κονίαμα σκονών.

 

Ο ρόλος του αιθέρα κυτταρίνης χρησιμοποιείται κυρίως για να αυξήσει τη διατήρηση νερού και να βελτιώσει το workability των κονιαμάτων. Όταν οι επικονιάζοντας τοίχοι, αυτό μπορούν να κατασκευαστούν εύκολα όπως putty, και το πάχος μπορεί επίσης να ελεγχθεί και να μειωθεί. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι η ταχύτητα ξήρανσης του κονιάματος μπορεί να ελεγχθεί αποτελεσματικά, και το τσιμέντο μπορεί να ενυδατωθεί πλήρως.

 

Η πολυμερής σκόνη που χρησιμοποιείται στο κονίαμα είναι γενικά υδροδιαλυτή redispersible πολυμερής σκόνη, η οποία μπορεί να διαιρεθεί σε άκαμπτος και εύκαμπτος.  Η κύρια λειτουργία της είναι να παράσχει την άριστη προσκόλληση, η οποία βοηθά να βελτιώσει την αντίσταση ύδατος, την πλαστικότητα και την ευελιξία του κονιάματος.

 

Διακένωση

 

Η διακένωση του κονιάματος μπορεί να έχει επιπτώσεις στην πραγματική συνδέοντας περιοχή, με συνέπεια τις κοίλες ρωγμές και την άμεση απώλεια δύναμης δεσμών. Επομένως, πρέπει να έχουμε τις ακριβείς απαιτήσεις στη βαθμολόγηση του τσιμέντου και της άμμου στο κονίαμα, που μπορεί όχι μόνο να ελέγξει τη διακένωση, αλλά και συμβάλλουμε στη δύναμη δεσμών του κονιάματος.

Χρόνος μπαρ : 2022-03-29 16:38:25 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Shanghai Honest Chem. Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Lannie Zhang

Τηλ.:: 86-021-54012006

Φαξ: 86-021-54012008

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)