Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για Ποιες είναι οι εφαρμογές HPMC στη βιομηχανία τροφίμων;

Πιστοποίηση
Κίνα Shanghai Honest Chem. Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Shanghai Honest Chem. Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Ποιες είναι οι εφαρμογές HPMC στη βιομηχανία τροφίμων;
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποιες είναι οι εφαρμογές HPMC στη βιομηχανία τροφίμων;

Η Hydroxypropyl μεθυλική κυτταρίνη (HPMC) είναι μια κυτταρίνη που γίνεται από τις ίνες εγκαταστάσεων που πιστοποιείται ως πρόσθετη ουσία τροφίμων E464 από την ΕΕ και το FDA. Χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία τροφίμων. βελτιώνει το βλέμμα, τη σύσταση, και το γούστο μιας σειράς των εφαρμογών τροφίμων και ποτών.


Προϊόντα αρτοποιίας

HPMC μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θερμικές ενισχύσεις σχηματισμού πηκτώματος στη διατήρηση αερίου κατά τη διάρκεια των όγκων ψησίματος, αύξησης ψημένων και της βελτίωσης της σύστασης. Το Hpmc παρέχει επίσης μια πιό υγρή σύσταση, μια αυξανόμενη ζωή του προϊόντος στο ράφι, μια βελτιωμένη μετατροπή σε μορφή γαλακτώματος των κτυπημάτων και μια καλύτερη σταθερότητα παγώματος.

Παρασκευές

Βερνικώνει, τήξεις, και τα επιστρώματα, βαθμός τροφίμων HPMC προσθέτουν lubricity για την ευκολότερη εφαρμογή, παρέχουν την πιό κρεμώδη σύσταση, βελτιωμένο spread-ability. και καθαρή απελευθέρωση γεύσης. Επιπλέον, HPMC πήζει θερμικά κατά τη διάρκεια της θέρμανσης, κρατώντας τις τήξεις και βερνικώνει άθικτο, και κατά τη διάρκεια της ψύξης επανέρχεται στην αρχική συνέπεια του προϊόντος.

Γαρνιτούρες πιτών και ζύμης
Ο θερμικός σχηματισμός πηκτώματος μειώνει βράζω-πέρα κατά τη διάρκεια του ψησίματος και εμποδίζει τη μετανάστευση υγρασίας από τις γαρνιτούρες στις κρούστες κατά τη διάρκεια του παγώματος. HPMC βελτιώνει επίσης τη σταθερότητα παγώματος.

Παγωμένα επιδόρπια

Τα προϊόντα HPMC τροποποιούν το μέγεθος πάγος-κρυστάλλου για να δώσουν τις ομαλότερες συστάσεις. Η αυξανόμενη μεταφορά αέρα βελτιώνει την υπέρβαση.

Κτυπημένα καλύμματα

Τα προϊόντα HPMC βελτιώνουν τις κτυπώντας ιδιότητες για το καλύτερο σώμα και την εμφάνιση. Η βελτιωμένη σταθερότητα γαλακτώματος αποτρέπει syneresis και παρατείνει τους ανοικτούς χρόνους. HPMC εμποδίζει το χωρισμό φάσης στα παγωμένα καλύμματα, ακόμη και μέσω των επαναλαμβανόμενων κύκλων παγώματος.

Δομημένα φυτικά προϊόντα

Τα προϊόντα HPMC προσφέρουν τον άριστο σχηματισμό ταινιών και την υψηλή δεσμευτική απόδοση για τα τρόφιμα που πρέπει να κρατήσουν τα συστατικά τους από κοινού. Τα προϊόντα όπως τα χορτοφάγα burgers, τα δαχτυλίδια κρεμμυδιών, και τα διαμορφωμένα προϊόντα όλα πατατών βελτιώνονται από τις δεσμευτικές ιδιότητες σχηματισμού δύναμης και ταινιών των προϊόντων HPMC.

 

Χρόνος μπαρ : 2022-08-25 11:11:18 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Shanghai Honest Chem. Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Lannie Zhang

Τηλ.:: 86-021-54012006

Φαξ: 86-021-54012008

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)